MyHandMade

Wednesday, December 28, 2011

Hoodies dress

hoodies dress seperti dlm gambar

amat sesuai utk org berbdn kurus (bg yg berisi skit pun bleh tp nampak sexy)

colour dark brown

material Spandex Rayon cotton
kepada sesiapa yg berminat boleh hubungi saya...secepat mungkin

1 pcs only


harga asal =RM120

harga offer= RM100

Thursday, December 15, 2011

Tungku bayi

"Tungku bayi"





"Tungku Bayi" menggunakan herba-herba terpilih yang berfungsi untuk:
1. mengelakkan perut bayi dari dimasuki angin atau kembung perut
2. mengecutkan pusat bayi apabila dituam di sekeliling pusat bayi
3. mengelakkan angin pasang bagi bayi lelaki apabila dituam di sekeliling zakar bayi lelaki
4. memanaskan badan bayi apabila dituam selepas mandi.



Cara penggunaan:
Boleh dipanaskan tungku bayi ini pada seterika atau tungku ibu dengan menggunakan suhu suam2 kuku. Sebelum tu, rasa dahulu kepanasan tungku dengan menggunakan belakang telapak tangan sebelum menuamnnya pada badan bayi.



Berat: 20-35gm
Harga runcit: RM17



Harga kami: RM12/pcs



RM20 utk 2 pcs

Monday, December 5, 2011

Jus Bidadari



Apakah Bidadari??


• BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan suami isteri dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti madu asli, sirih, akar serapat, kacip fatimah, kurma, manjakani, jarum emas, asam jawa, daun cekur dan lain-lain herba terpilih.

• BIDADARI kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E, sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri).Bidadari ("The fairy") is a functional drink for good health and beauty formulated with luxurious natural ingredients as Natural Honey, "Manjakani," Betel Leaves lemon grass, "Serapat" root "Golden Needles" Patema "crackers" tamarind, dates and other selected herbs. Rich in proteins, fibres carbohydrates and vitamins A, B, C, D and E. Bidadari is very effective in developing facial charm and becoming a catalyst in achieving husband-wife sexual pleasures.


Apakah kelebihan BIDADARI??


• Membantu masalah keputihan

• Membantu mengatasi masalah senggugut

• Membina rahim

• Mengecutkan rahim

• Mengecutkan otot faraj

• Menyempitkan faraj

• Menguatkan system kemutan

• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin

• Menambahkan kolagen dalam badan

• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah

• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut

• Melegakan panas badan

• Menegangkan payudara

• Membantu merawat IQ

• Membekalkan tenaga segera

• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahanHelps overcoming white dischargeHelps overcoming pre-menstrual syndromeBuilding the wombContracting the wombContracting the vaginal musclesNarrowing the vaginaStrengtening the gripping systemEnhancing sexual passion and energy thus giving positive impact to the husband-wife during intercourseIncreasing collagen in the bodyBeautifying the skin and enhancing facial charmHelping in expelling bodily and mouth odoursReducing body heatFirming the breastsHelping in improving the IQSupplying instant energyHelping in treating ulcers and post-operation wounds


Persoalan Tentang Bidadari


• Soalan :-Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI jika bersalin operation?• Jawapan:-Selepas 3 hari bersalin operation sudah boleh mula mengambil BIDADARI


• Soalan :-Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI semasa waktu pantang bersalin secara normal?

• Jawapan :-Waktu yang PALING SELAMAT untuk mengambil bidadari selepas bersalin secara normal adalah selepas 3 minggu bersalin untuk mengelakkan dari berlakunya pendarahan yang banyak. Waktu 3 minggu selepas bersalin adalah waktu-waktu penghujung nifas, jadi, adalah sesuai untuk minum BIDADARI untuk mengeluarkan saki-baki darah kotor yang ada dan waktu itu, tubuh badan sudah mula pulih dan agak kuat untuk menerima apa jua bentuk pemulihan.


• Soalan :-Seawal usia berapa tahun boleh mengambil BIDADARI?

• Jawapan :-Bidadari boleh diminum seawal usia 13 tahun lagi..Tiada kesan buruk terhadap si pemakan disebabkan ianya adalah produk pemakanan bukan ubat-ubatan. ini adalah kerana pada usia 13 tahun, kanak-kanak itu sedang menuju ke alam remaja dan akan melalui proses menjadi orang dewasa. Kadar sukatan untuk kanak-kanak 13 tahun ini adalah 1 sudu kecil setiap hari.Apakah kebaikan yang akan diperolehi oleh kanak-kanak ini dari pengambilan bidadari?a) baik untuk mindab) baik untuk otot-ototc) dapat membersihkan segala kekotoran dalam rahim semasa dalam proses ke arah kedewasaan atau tempoh sebelum datang buland) mencantikkan payudarae) mengelakkan dari terkena penyakit keputihan


• Soalan :-Bolehkah BIDADARI membantu untuk mendapatkan zuriat?

• Jawapan :-BIDADARI boleh memperbaiki sistem rahim dan menguatkan rahim. Ianya juga berkesan dalam perhubungan suami/isteri, ini secara tidak langsung dapat membantu dalam hubungan kelamin dan mengeratkan hubungan suami/isteri. Pengambilan BIDADARI beserta Nu-Age adalah dicadangkan untuk membantu anda mendapatkan zuriat.


Bahan Kandungan :-


Madu Asli, Manjakani, Sirih, Serai, Akar Serapat, Jarum Emas, Kacip Fatimah, Asam Jawa, Kurma dan lain-lain herba terpilih.


Cara Pengambilan :

Minum 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam, gunakan sudu PLASTIK, jangan letak dalam petisejuk dan elakkan dari mengambil sebarang minuman dalam 1 jam selepas minum bidadari.Two table spoonfuls, twice daily (Normally reaction would be felt after about two hours). It would be best not to drink anything within an hour after taking the Bidadari.


LARANGAN :JANGAN AMBIL BIDADARI SEMASA DATANG HAID DAN SEMASA TEMPOH KEHAMILAN.


HARGA :

WM53.00 EM: RM58.00 - 250ML

HARGA :

WM77.00 - 375ML

Monday, November 28, 2011

Sarung tilam baby


Sarung tilam dan bantal baby.....dijahit khas utk regular customer sy......Dayah request nak sarung tilam baby jerk..tp bantal tu sy buat sbg gift utk baby yg bakal lahir disember ini.....utk bahagian depan sarung tilam..sy alas menggunakan span nipis...bantal pula sy isi dgn fiber bukan kekabu....dan menngunakan kain felt sbg hiasan...Dayah merupakan customer sy yg paling sempoi..tidak cerewet..bab2 warna or design semua dia serahkan kpd sy...tq Dayah coz percayakan akak....kepada anda yg ingin memiliki sarung tilam sebegini boleh email kepada sy nhmade@yahoo.com sy akan jahit mengikut citarasa anda....

Tuesday, November 15, 2011

Ribbon brooch!!

kali ni sy menggunakan kain felt bercorak polka dot...comel kan...buat ribbon brooch..juga boleh dijadikan hairclip...yg hairclip sy lupa nak ambik gambar trus bg kat tuan yg order...sama seperti yg lain min order 50pcs utk belian borong...


Rosette flowers

Rosette flowers






Rosette flowers pink & red.....cute jer...boleh dijadikan brooch or hairclip...size besar skit pada duit 50 sen....yg sy buat ni brooch...klu anda berminat bleh request brooch or hairclip dan juga kaler apa...belian borong 50pcs ke atas....email sy nhmade@yahoo.com

Jamu seri perawan

Pil herba..jamu seri perawan!!





Berfungsi untuk:-



- merawat keputihan dan lendiran yg banyak


- menyempitkan rahim- merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang danselepas bersalin


- mengecutkan peranakan


- menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita


- melancarkan peredaran haid


- melawaskan pembuagan air kecil dan air besar


- mengembalikan awet muda


- sengugut


- menambahkan tenaga batin


- memulihkan urat saraf


- merawat payu dara


- sakit lutut


- kebas kaki tangan


- senak kembung


- angin medu


- lenguh sendi




CARA PENGGUNAAN:~


1. Untuk merawat penyakit keputihan dan lendir yang berlebihan. -masukkan 1 biji pil ke dalam faraj puan disamping memakannya 2 biji 1 kali sehari ( pagi atau malam ).


2. Untuk kesihatan dan kecantikkan buah dada- makan 2-4 biji 2 kali sehari ( pagi atau malam ).


3. Bagi wanita dalam pantang atau selepas datang bulan .- untuk mencuci kekotoran tersebut, rendamkan 3-5 biji bersama airsuam sehingga kembang dan basuh faraj.- masukkan 1 biji pil ke dalam faraj puan disamping memakannya 2 biji1kali sehari ( pagi atau malam ).


4. Untuk kepuasan hubungan kelamin suami isteri.- masukkan 1 biji pil ke dalam faraj hingga melampaui ke pintu rahim- tunggu sehingga 2-3 jam untuk mengecutkan pintu rahim sebelumbersama .




HARGA : RM20.00~60 BIJI (UTK SEBULAN)


pos laju sem 6.00/sabah & swk 9.00

Related Posts with Thumbnails