Tuesday, November 15, 2011

Testimoni jamu/pil seri perawan

Quote:
"akum saya dah mkn pil sri perawan dan rasa kelainan,badan rasa segar.keputihan,lendir2 semua hilang,hubungan dgn suami pun rasa lain.tima kasih ye..nanti saya pesan lg"

Quote:
Originally Posted by shaziatie
kak,lelaki boleh makan jugak ke pil ni.....untuk payu dara pun boleh ker???/
salam...lelaki pun bolah makan ubat ni.....untuk tenaga batin..(ketegangan alat kelamin).... payudara pun boleh jugak ...membantu menegangkan payudara & merapatkan otot2 faraj bg tujuan memberi kepuasan kepada pasangan...


testimoni
Quote:
customer dari kulim...saya ada masalah keputihan dan berbau sedikit.selepas saya makan pil seri perawan ni alhamdulillah nampaknya berkesan.masalah keputihan tu dah hilang


TESTIMONI
Quote:

testimoni ni dari seorang pelanggan seri perawan...
katanya begini:semalam hubby akak ada tanya ... pakai apa yg xxxxx boleh ketat cam ni..... ha apa lagi akak cakap la akak baru beli ubat ni....terus hubby akak promosi ubat ni kat kawan2 dia...hehehe..
walaupun tengah breaastfedding pun boleh makan....buat permulaan tu makan sebiji dulu dan kalau serasi tu up la sebiji ...


testimoni lagi.....

Quote:
seorang remaja dari langkawi mengamalkan seri perawan pill ni sejak setahun yang lalu....katanya baik dari segi awet muda dan dalaman wanita
bagus adik ......masa remaja dah pandai amik pill herba ...awet muda tuuuu.....hehe
testimoni....


Quote:
W'salam kak...Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..
saya cadangkan masa period tak yah la makan..yea bukannya apa takut nanti overflow pulak...hehe...
W'salam kak...Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..

Quote:
salam. nk tny kalo ank dare sesuai x amik pil ni? sy ade masalah kegatalan XXXX and ssh nk buang air besa. cmne ye nk pki tuk 2 masalah ni?
wsalam...kittyanak dara amat sesuai makan pil ni...terutamanya gatal2 kat tempat sulit.....keputihan atau lendiran...dan senang membuang air besar.....cuba le dulu...baru tahu cam ne.....
ok ...adik try dulu....cara nk bg hilang gatal tuuuu.....adik kena rendam dalam 5 atau 7 biji dalam air suam2 kuku .rendam hingga kembang dan hancurkan ubat tuuu.lepas tu basuh kt tempat sulit.....insyaallah...

testimoni terbaru.....

Quote:
Originally Posted by xxxxAkak.. so far ok la.. abg pun puas hati.. semakin hangat jer... sampai saya yg penat melayan.. he he...thanks yer..

Quote:
Kak..teringin juga nak pil ni...tapi sekarang syam period...masa ni boleh makan ke? lepas tu kalau kita telan je tak perlu masukkan kat bawah tu ok ke ....dan nak tanya makan kena pantang ke..tak boleh minus ais byk ke? satu lagi nak tanya kak..kalau nak dpt baby ok ke makan pil ni..bukan apa teringin nak timang baby..yg kecik tu pun dah 4 tahun..he he..kalau ok after period nak try...
salam.....masa period tak leh makan dik...nanti lepas period baru boleh makan ye...boleh nak telan ke..nak sumbat ke mana2 satu pun boleh...klau nak sumbat kat bawah tu untuk mengetatkan rahim kita (hubungan intim)..sebelum bersama masukkan 1 biji atau 2biji ..(2 jam sblm bersama)ubat akak ni tak ada pantang tu yg bestt tuuu....tapi kena banyakkan minum air kosong ...ok...untuk pengetahuan syam...ubat ni memang untuk menyuburkan..insyaallah...nak bila...akak nak pack ni...

1 Comment:

Hasheenabeevi Mohamed Attaullah said...

sis boleh call saya di 0198668615

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails